замовити

  показати номер

 Україна, м. Вінниця

Izi Bro

Головна / Новини / Акустична гітара проти трансакустичної. Використання звукознімача x2 double go на акустиці

Акустична гітара проти трансакустичної. Використання звукознімача x2 double go на акустиці

Акустична гітара проти трансакустичної. Використання звукознімача x2 double go на акустиці

Гра на гітарі у кімнаті, що чудово звучить - надихаючий та захоплюючий досвід гри, який тільки можна собі уявити - набагато приємніший, ніж у кімнаті із сухим звуком, такій як вітальня, офіс або кабінет. Трансакустична гітара відтворює неймовірні відчуття від гри у живій кімнаті без зовнішніх підсилювачів або ефектів - лише сама гітара. Чи репетируєте ви, пишете, записуєте або граєте для задоволення, TransAcoustic Guitar змусить вас грати краще, довше та із великим творчим потенціалом. Одного разу спробувавши це, ви більше ніколи не захочете грати на іншій акустичній гітарі.


Ямахи досить хитрі за тоном. З Martins ви отримуєте насичений бас та розподіл чітких середніх та високих частот по всьому інструменту. У Гібсонів тон сухіший і брудніший, хоча теж може іскритися. Тейлори схожі на піаніно зі сліпучою динамікою. Ямахи збалансовані, і, за досвідом, якщо у них і є єдиний недолік, то це те, що вони не люблять, коли на них сильно женуть. Вони можуть звучати ламко.


Ефект трансакустики полягає у тому, щоб забезпечити тип звукових ефектів, знайомих кожному, хто будь-коли підключав гітару до підсилювача із вбудованими ефектами або використовував педалі для тієї самої мети. Різниця у тому, що в трансакустичної немає ні підсилювача, ні педалей (звичайно, TA можна підключити та про це пізніше). Натомість, за словами Yamaha, привід, встановлений на внутрішній поверхні спинки гітари, вібрує у відповідь на коливання струн. Вібрації потім передаються корпусу гітари і повітря всередині корпусу гітари й навколо нього, створюючи справжні звуки реверберації і хору зсередини корпусу.


Асортимент акустики Yamaha пропонує щось для кожного. Але якщо ми шукаємо гітари із універсальними можливостями, дві сучасні моделі не мають рівних. Yamaha CSF3M - дорожня гітара, яка не ставить під загрозу зручність гри та якість завдяки масивній деці та обичайкам із червоного дерева, багатої тональності та вражаючих характеристик модулів, що підключаються, які суперечать її компактним розмірам. Дивовижні реверберація, хорус, вбудовані в гітару, проти необхідності зовнішнього посилення або ефектів. Створений для забезпечення чудового звуку акустичної гітари. Вбудовані ефекти реверберації та хорусу - немає необхідності у підсилювачі або іншому зовнішньому устаткуванні.


Але будь-яка трансакустична гітара має один великий недолік - її вартість. Якщо ви все ж таки хочете грати на акустиці, але із ефектами хорус, ревер та ділей - не біда! Вихід є і це трансакустичний звукознімач x2 double go pickup.


Ця модель є золотою серединою для гравця, якому потрібно покрити безліч баз. Бринчання - приємне заняття, особливо із якісною реверберацією та хорусом, приправленим технологією Transacoustic! Це швидше розширення звуку, який відтворюється гітарою, а не щось, що покриває тон.


Гітари TransAcoustic, можливо, універсальні із будь-коли створених гітар. Ви можете грати на ній як на акустичній гітарі без ефектів або з ефектами, що змішуються з акустичним звуком, або як на акустичній або електричній з ефектами. Як би ви його не використовували, ви знатимете, що граєте на інноваційному інструменті.


Що таке технологія трансакустики?


Технологія TransAcoustic спрямована на розширення творчої палітри, доступної акустичним гітаристам, без посилення. Однак для великих концертів кожна гітара має вбудований звукознімач, що живиться від набору двох батарейок типу АА.


Як згадує один відомий гітарист, що згадав про це минулого року, коли Yamaha позичила мені одну зі своїх нових гітар TransAcoustic для семплювання. Це була модель FS-TA, інструмент концертного розміру, менший від знайомого дредноута. Витрати? Близько 940 доларів - дорого для гітариста-початківця, але приємне місце для більш досвідчених музикантів. Мій тестер прибув у привабливому коричневому кольорі сонячного проміння, що безперечно заохочує блюзовий вибір старої школи.


Гітари Yamaha FGC-TA TransAcoustic у вирізі переносять вас у нові творчі простори завдяки захоплюючим вбудованим ефектам реверберації та хорусу, які насправді резонують усередині корпусу самого інструменту. Поєднуючи в собі класику та революційні технології, це гітара з вирізом дозволить вам грати і звучати якнайкраще, де б ви не знаходилися, а її конструкція з вирізом забезпечує легкий доступ до кожної ноти на грифі.


Як використати ефекти трансакустики?


Щоб увімкнути ефекти гітари ТА, все, що вам потрібно зробити, це натиснути та утримувати центральну ручку управління близько секунди. Ви не побачите жодних змін зовні інструменту, але якщо ви подивіться в звуковий отвір, ви побачите індикатор живлення, що горить, на верхній частині друкованої плати. Чесно кажучи, Yamaha FS-TA - захоплююча гітара, з якою приємно жити. Ефекти означають, що він ніколи не набридне, а загальна якість говорить про те, що він працюватиме як для аматорів, так і професіоналів. Бюджетним його не назвеш, але у Yamaha їх багато. У лінійці TA є гітари більшого розміру, якщо розмір концерту вам не по кишені. Для багатьох гравців середнього рівня ця річ є ідеальною.


В результаті FS-TA підходить для багатогодинного брязкання на дивані, ігри на гітарі чи соло, створюючи ілюзію живого виступу. Думайте про це, як про спів у душі – ефекти змушують вас звучати краще. Ваші акорди більші, а рядки з однієї ноти більш резонансні.


Звучить чудово, і на ній легко грати, незважаючи на те, що вона досить побита. Але це Ямаха для вас. У світі славетних Martin і суворих Gibson, не кажучи вже про блискучі Taylor, японський виробник завжди залишався на своєму місці.


У 2018 році Yamaha розширила лінійку TransAcoustic, випустивши свої моделі FG-TA та FS-TA. Маючи більш доступну ціну, ці гітари готові збільшити популярність серії та надати інноваційну технологію TransAcoustic в руки ще більшій кількості музикантів.


Будь то репетиція, твір, запис чи гра для задоволення, гітара Yamaha TransAcoustic змусить вас грати краще, довше і з більшою креативністю, - сказав Денніс Вебстер, менеджер з маркетингу акустичних гітар Yamaha Corporation of America. Додавання цих ефектів до природного звучання інструменту приносить набагато більше задоволення, ніж у приміщенні із сухим звучанням. Одного разу спробувавши це, ви більше ніколи не захочете грати на іншій акустичній гітарі.


Акустична гітари стандартного розміру (також відомі як гітари вестерн-корпусу або дредноути) яскраві та гучні, з яскраво вираженим басовим резонансом, що підходять для гри великими акордами у року, фолку та кантрі-музици. Yamaha пропонує дві гітари TransAcoustic стандартного розміру: LL-TA та FG-TA. Відмінності між ними зводяться до типів деревини і тому, як закріплені їх корпуси (розпірки дозволяють верхній частині вібрувати, зберігаючи при цьому її стійкість).


Грати на гітарі серії TransAcoustic від Yamaha настільки приємно, що компанія пропонує моделі в різних цінових категоріях. Але ми думаємо, що цей зразок вищого класу пропонує всебічний досвід із задньою та бічними сторонами з цілісного палісандра, верхом, обробленим A.R.E, та формою корпусу LS, яка має сподобатися широкому колу музикантів.


Гітари Yamaha LL-TA TransAcoustic перенесуть вас у нові творчі простори із ефектами імерсивної реверберації та пишного хорусу без підсилювача чи іншого зовнішнього обладнання. Модель LL-TA підходить для гітаристів-аматорів. Верхня дека з масивної ялини Енгельмана, оброблена методом A.R.E., а нижня дека та обичайки із палісандру - це відмінний вибір. Модифікована розпірка без фестонів зберігає характерний серії L яскравий тон, посилюючи у своїй низькі частоти.


Серія акустичних гітар Kepma F0E GA є елітним асортиментом гітар Kepma. Виготовлені із найкращих матеріалів, ці гітари виробляються з використання поєднання ручної майстерності та найсучасніших технологій, в результаті чого виходить сконструйована гітара з багатими тональними якостями. Нова серія F0E поставляється зі звукознімача Transacoustic, який дає вам приголомшливі ефекти, такі як реверберація, хорус і затримка. Натиснувши кнопку, ви можете змішати всі ці ефекти із природним звуком вашої акустичної гітари, усуваючи необхідність у будь-якому посиленні, а також процесор ефектів акустичної гітари або педалях.


Так все ж таки акустика чи трансакустика? Звісно, вибір завжди за вами. Ми рекомендуємо зупинитися на золотій середині, купивши x2 double g0 в Україні, надавши гарних тонів вашій вже звичній акустичній гітарі!