замовити

  показати номер

 Україна, м. Вінниця

Izi Bro

Головна / Новини / Який звукознімач для акустичної гітари краще?

Який звукознімач для акустичної гітари краще?

Який звукознімач для акустичної гітари краще?

Звукознімач X2 Double Go ідеально підходить для гітаристів, яким потрібна просте, але ефективне рішення, щоб виявити краще у своїх гітарах. Що подобається у цьому звукознімачі, так це його простота установки, експлуатація та приголомшливі характеристики. Що дивує, так це простота конструкції пікапа. Високочутливі перетворювачі вловлюють коливання гітарної струни та потім перетворюють їх у електричні сигнали.


Свердління гітари не потрібно. Ви можете легко закріпити пристрій на краю звукового отвору гітари та при бажанні підключити його кабель до підсилювача.


Він встановлюється під пластиною бриджу гітари. Збалансована частотна характеристика створює чистий посилений звук.


П’єзо, як правило, розміщується під сідлом, він вловлює вібрації деки від вашої гри та перетворює їх у напругу. Потім цей сигнал можна відправити через передпідсилювач або підсилювач. До переваг звукознімача відносяться: добре формулюють визначення струн, яскраві та без гулу.


Використання мікрофону на акустичній гітарі ніколи не вартий витрачених зусиль. Для професійних звуко- та аудіотехніка це можливо. Але це дорогий варіант, який складніше знайти правильним для середнього музиканта. Також виявлено, що мікрофон на акустичній гітарі звучить не так добре, як більшість звукознімачів та зовнішніх підсилювачів.


Багато гравців вважають, що вони досягають результатів, комбінуючи різні типи пікапів, використовуючи переваги кожного із них. Наприклад, багатьом музикантам подобається використовувати внутрішній мікрофон для вловлювання резонансу та глибини звуку корпусу гітари, а пєзо-система використовується для уловлювання деталей та атаки. Або, якщо пєзозвук занадто передній для конкретних музичних цілей гітариста, магнітний датчик та мікрофон дадуть вам повний, круглий, великий природний звук із хорошою деталізацією.


Чому сподобалося використовувати звукознімач - універсальний звукознімач, який можна використовувати для акустичних гітар, а також укулеле, скрипок та інших струнних інструментів. Ми прийшли до висновку, що це дуже ефективно та якщо взяти до уваги ціну, він також пропонує велику цінність.


Це один із кращих існуючих звукознімачів для акустичної гітари. У ньому є і мікрофон, і звукознімач. Отже, якщо вам потрібен один із найчистіших та повних звуків на ринку, це ваш варіант.


Зовнішній підсилювач має кілька елементів управління, що дозволяють формувати звук, який має відтворювати гітара. Єдина складність - це його установка. Як і у багатьох інших системах під сідлом, найкраще попросити професіонала встановити звукознімач на гітару.


Згідно стилю Мартіна, природний еквалайзер цієї гітари має товщину та баси. Вона виразно стає яскравіше та чіткіше на високих ладах, але справляється як із мелодійною акустикою, орієнтованої на високі частоти, так і зі зручною для ритму грою.


Звукознімач під сідлом також працює, вловлюючи звук від самих ваших укусів, тільки трохи по-іншому. Вимагаючи трохи більшого процесу установки, ніж звукознімач зі звуковим отвором, звукознімачі під сідлом встановлюються під сідлом та використовують 6 п'єзокристалів, які створюють невелику напруга, коли датчик реєструє вібрацію струни з-під сідла.


Підсумок: якщо у вас є гроші та ви великий шанувальник магнітних перетворювачів, у вас є відмінна можливість покупки X2 Double G0 в Україні. Також, кабель й акумулятор входить до комплекту!